Projecten per discipline

Projecten worden weergegeven op alfabet. Zoekt u projecten van een specifieke discipline, klik dan hieronder op een van de diensten van PROVA en u krijgt een selectie te zien.

Primaire tumor onbekend

Werkzaamheden
Projectmanagement (o.a. via pressure-cook) en evidence rapporten voor richtlijn
Opdrachtgever
Nederlandse Vereniging voor Pathologie
Omschrijving
PROVA ondersteunde de Nederlandse Vereniging voor Pathologie bij de ontwikkeling van een multidisciplinaire evidence-based richtlijn over het thema 'primaire tumor onbekend'. PROVA schreef de evidence rapporten voor deze richtlijn en ondersteunde de werkgroep daarnaast procedureel en secretarieel. In plaats van het traditionele proces van elkaar opvolgende vergaderingen, maakte deze werkgroep gebruik van de 'pressure-cook' methode: na een gedegen voorbereiding van de evidence werd de conceptrichtlijn in een tweedaagse sessie in zijn geheel geschreven. Hiermee is de ontwikkelprocedure bekort en is er bovendien minder vaak tijd gevraagd van de medisch specialisten die bij de ontwikkeling van deze richtlijn betrokken waren.
Status
afgerond (2012)
Klik hier om naar het product van dit project te gaan.

Klik hier om naar een artikel gepubliceerd naar aanleiding van dit project te gaan.

Tags: 2012, Evidence-based richtlijnontwikkeling, Evidence rapporten, Procesbegeleiding en projectmanagement, Eindredactie, Overige diensten, Nederlandse Vereniging voor Pathologie

prova
Spoorstraat 31
7051 CG Varsseveld
Mobiel
E-mail
06 - 1005 7363
info@provaweb.nl